۱۳۸۸ آذر ۹, دوشنبه

قیمت انواع تلویزیون های ال سی دی افزایش نمی یابد





- موبنا- به گفته فروشندگان به دلیل کاهش تقاضا برای انواع تلویزیون های ال سی دی موجود در بازار، قیمت این کالا در ماه های آینده بالا نخواهد رفت.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا به نقل از فروشندگان، تقاضا برای تلویزیون های ال سی دی گارانتی دار در سطح کشور کاهش یافته است و تنها تلویزیون های ال سی دی که از طریق قاچاق روانه بازار می شوند فروش می روند.

آنها معتقدند با شرایط فعلی احتمال افزایش قیمت این کالای دیجیتالی در کشور وجود ندارد.
در همین حال رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری و لوازم یدکی تهران پیش بینی کرد تا یک ماه آینده قیمت تلویزیون های ال سی دی بالا نخواهد رفت.

"ابراهیم درستی" در این باره گفت: در شرایط فعلی که بازار این کالای دیجیتالی به آرام است قیمت انواع تلویزیون های ال سی دی بالا نخواهد رفت.

درستی با اشاره به ورود ال سی دی های قاچاق از طریق مبادی غیرقانونی گفت: بیشتر ال سی دی های قاچاق از مبادی مرزی مریوان، کردستان و بانه روانه بازار می شود .

رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری تصریح کرد: برای کاهش میزان قاچاق تعرفه ال سی دی تعرفه واردات این محصول باید کاهش یابد تا شرکت های واردکننده قانونی بتوانند با قاچاقچیان این کالا به رقابت بپردازند.



آمادگی مایکروسافت برای عرضه ویندوز 7 به 10 زبان آفریقایی

شرکت مايکروسافت به منظور افزايش کارايي سيستم‌عامل ويندوز در نظر دارد آن را به 10 زبان آفريقايي ترجمه کند و از اين طريق جلوي سرقت‌هاي نرم‌افزاري را بيشتر بگيرد.


مايکروسافت اعلام کرده است که با اين اقدام خود قصد دارد تمرکز بيشتري بر زبان‌هاي محلي در فضاي آنلاين داشته باشد و به جز زبان‌هاي انگليسي و فرانسوي، امکان بهره‌مندي از فضاي فناوري در ديگر زبان‌ها را نيز فراهم آورد.


بر اساس اخبار منتشر شده، از سال 2011 ميلادي سيستم‌عامل ويندوز 7 با قابليت پشتيباني از 10 زبان محلي آفريقايي عرضه خواهد شد.
"مارک ماتونگا"(Mark Matunga) مدير منطقه‌اي مايکروسافت در آفريقاي شرقي و جنوبي گفت: «اين جريان به معني افزايش دسترسي ساکنان آفريقا به فناوري از طريق زبان‌هاي محلي و محتواي موجود است تا شکاف ميان اين منطقه و ديگر کشورهاي جهان از بين برود».


در حال حاضر تنها آن دسته از کاربران‌ آفريقايي که به زبان‌هاي انگليسي و فرانسوي تسلط داشته باشند، مي‌توانند از فناوري‌هاي جديد استفاده کنند و افرادي که با اين زبان‌ها آشنا نيستند و بي‌سواد هستند، هيچ گونه دسترسي به اين زبان‌ها ندارند. بر اين اساس، عرضه فناوري به زبان‌هاي محلي مي‌تواند ظرفيت اين منطقه را به ميزان قابل ملاحظه افزايش دهد.


"فرانسيس هوک"(Francis Hook) مدير مرکز تحقيقاتي IDC در آفريقاي شرقي گفت: «با ارايه فناوري به زبان‌هاي محلي، قاره آفريقا نيز مي‌تواند به صورت گسترده‌تر از فناوري‌هاي موجود بهره ببرد. کاربران بهتر از قبل مي‌توانند نظرات خود را در وبلا‌گ‌ها، سايت‌ها، اخبار و پست‌هاي الکترونيکي ارايه دهند و ارتباط آن‌ها با دنياي بيرون بيشتر مي‌شود».




خداحافظی iMate از بازار ایران

به دلیل متوقف شدن واردات گوشی‌های آی میت (iMate)، این نوع گوشی‌ها در پشت ویترین مغازه‌ها برچیده شد.

در پی عدم واردات این گوشی توسط نمایندگان قانونی، این گوشی‌ها در بازار کمیاب شده است. واردات گوشی‌های آی میت حتی توسط قاچاقچیان صورت نمی‌گیرد. به گفته فروشندگان، انواع گوشی‌های آی میت که مدل‌های قدیمی این برند محسوب می‌شوند، تنها به صورت کارکرده در بازار موجود است و نو و آک این نوع گوشی‌ها در بازار موجود نیست.

در این میان کارشناسان حوزه بازار تلفن همراه معتقدند عرضه گوشی‌های پاکت پی سی از برندهایی همچون HTC، نوکیا، سونی اریکسون و سامسونگ باعث شده جایی برای برند آی‌میت باقی نماند.

به گزارش سایت آی تی ایران، از اواخر سال گذشته تاکنون مدل جدیدی از گوشی‌های آی میت وارد بازار نشده است و تمامی علاقه‌مندان به گوشی‌های پاکت پی سی به خرید سایر گوشی‌ها روی آورده‌اند. همچنین گفته می‌شود که شرکت اصلی آی میت نیز طی چند ماه گذشته با مشکلات بی شماری روبه‌رو بوده است.

علاوه بر بحران جهانی اقتصاد گفته می‌شود که این شرکت مورد یک کلاهبرداری بزرگ قرار گرفته است که انتظار می‌رود به زودی به طور کامل اعلام ورشکستگی کند. آی‌میت که پیش از این گوشی‌های خود را از کارخانه اچ تی سی تحویل می‌گرفت با تصمیم این کارخانه مبنی بر فعالیت مستقل در بازار تلفن همراه با برند اصلی خود با مشکلات عدیده‌ای در کاهش کاربرانش مواجه شده بود و سهم این شرکت در بازارهای جهانی طی سه ساله گذشته با کاهش بیش از حدی روبه‌رو بوده است.




لاریجانی می گوید نام عربی رقومین را جایگزین دیجیتال کنیم !

آقای لاریجانی رییس مجلس همچنان سعی دارد واژه های عربی را وارد زبان فارسی نموده و واژه ایی نظیر دیجیتال را بیگانه می داند . اگر دیجیتال بیگانه است که هست رقومین هم عربی است همه می دانیم تمام واژه هایی که حرف "ق" دارند عربی است و ریشه رقومین واژه عربی رقم می باشد .
و اما متن اصلی خبر :

لاریجانی: زین پس به جای واژه بیگانه «دیجیتال» بگوییم «رقومین»


9 آذر 1388 - ریيس مجلس هنگام بررسي لايحه‌اي در مجلس پيشنهاد داد كه واژه "رقومين " جايگزين واژه بيگانه "ديجيتال " موجود در متن لايحه مذكور شود.

خبرگزاري فارس-علي لاريجاني ریيس مجلس شوراي اسلامي هنگام بررسي لايحه اصلاح ماده يك قانون مطبوعات كشور مصوب 1364 كه اعاده شده از شوراي نگهبان بود پيشنهاد کرد كه واژه " ديجيتال " در متن ماده يك اين لايحه را با واژه‌اي فارسي جايگزين كنند.

وي با بيان اينكه بهتر است واژه " رقومين " جايگزين واژه " ديجيتال " شود، خطاب به حداد عادل رئيس كميسيون فرهنگي كه معمولا اين چنين مواقعي واژه‌اي جايگزين و معادل فارسي كلمات را پيشنهاد مي داد، گفت: مثل اينكه آقاي حداد هنوز واژه جايگزيني پيدا نكرده‌اند. پیش تر در برخی اسناد به جای دیجیتال از واژه "رقومی" استفاده شده بود.




کم‌سوادی فروشندگان در بازار کامپیوتر

نويسنده: مريم عسگري
منبع: دنیای اقتصاد


کم‌سوادی فروشندگان در بازار کامپیوتر


صداي موسيقي بلند است و سرو صداي آن باعث مي‌شود صداي اعتراض خانم مسن دوباره بلند شود.

اون اينترنت را خاموش كن. سرم درد گرفت.از صبح اين اينترنت را روشن مي‌كني تا شب.
خنده‌ات مي‌گيرد. شايد براي شنيدن اين كلمه است كه صداي پخش شده از لپ‌تاپ را كم نمي‌كني.

مادر بزرگ كه سال‌ها است چشمش به ديدن لپ‌تاپ و كامپيوتر و... عادت كرده، هنوز نمي‌تواند اسم اين كالا را درست تلفظ كند و آن را با نام اينترنت مي‌شناسد.

تعجبي ندارد. حتي تلفظ كلمه اينترنت از زبان او عجيب به نظر مي‌رسد. شايد انتظار زيادي باشد كه از او بخواهي اين كالا را بشناسد. ولي تازه خيلي از افرادي كه اين كالا را مي‌فروشند نيز هنوز اسم درست اين كالا را نمي دانند و آن را با اسامي چون لب‌تاب، نوك‌بوك و... مي‌شناسند.
اين تازه بخشي از ماجراست وقتي دليل را از فروشندگان مي‌پرسي تو را به كلاس گذاشتن محكوم مي‌كنند و مي‌گويند: خانوم دست از اين سوسول بازي‌ها برداريد لب‌تاب يا لپ‌تاپ، چه فرقي مي‌كند. جالب اينجاست كه وقتي در مورد امكانات فني دستگاه از فروشنده مي‌پرسي يك كاتالوگ به دستت مي‌دهند و خودشان از ارائه اطلاعات سر باز مي‌زنند و شلوغي فروشگاه و... را بهانه مي‌كنند.

با خود مي‌گويي اين افراد با چه جراتي مي‌توانند كالايي را به فروش رسانند كه اندك اطلاعاتي در مورد آن ندارند.


بي‌سوادي در بازار رايانه
تا به حال شده براي خريد كالايي خاص، راهي بورس خريد و فروش آن كالا شويد و ناگهان موضوعي آنچنان توي ذوقتان بزند كه نه‌تنها اعتمادتان را به فروشندگان، بلكه به كل بازار از دست دهيد؟
تا به حال شده براي خريد كالايي به اطلاعات فروشنده اعتماد كنيد و پس از خريد از عمل خود و اعتمادي كه به فروشنده كرده‌ايد پشيمان شويد؟

يا اينكه برايتان پيش آمده كه براي خريد يك كالاي ديجيتالي كه ارائه اطلاعات كافي به مشتري از وظايف فروشنده آن كالا به حساب مي‌آيد مراجعه كنيد، ولي فروشنده حتي نتواند اسم كالا را به درستي تلفظ كند، چه برسد به ارائه اطلاعات دقيق و درست؟

اين اتفاقات در بازار رايانه ما بيشتر از بازار ساير كالاها مشهود است.

اگر سري به مراكز خريد و فروش رايانه بزنيد صحت ادعاي ما برايتان روشن مي‌شود. چون برخي از فعالان بازار بدون داشتن اطلاعات كافي در اين حوزه فعاليت مي‌كنند و اطلاعات نصفه و نيمه خود را با چنان اعتماد به نفسي به خريداران ارائه مي‌دهند كه در نظر اول آنها را يك كارشناس حرفه اي تصور مي‌كني كه اطلاعات خود را بدون هيچ چشمداشتي تقديمت مي‌كنند. البته اين گفته به اين معني نيست كه تمام فعالان بازار اطلاعات چنداني در اين زمينه ندارند. اما طبق اعلام كارشناسان و حتي برخي از فعالان بازار، بيش از نيمي از فروشندگان و حتي واردكنندگان كالاهاي حوزه IT از دانش كافي برخوردار نيستند.

كارشناسان معتقدند اين موضوع (كم‌سوادي فعالان بازار رايانه و حتي برخي از شركت‌ها) يكي از معضلات اساسي و جدي بازار رايانه ماست كه بايد به آن جدي‌تر نگريست.

البته گروه ديگري معتقدند، شرط فعاليت در حوزه رايانه تنها داشتن سواد و دانش آكادميك نيست و فعالان اين حوزه از دانش كافي براي ارائه اطلاعات به مصرف‌كنندگان برخوردارند.

به هر حال در اين زمينه نظرات مختلفي وجود دارد و هر گروه در اين زمينه بر اساس تجربيات خاص خود در بازار اظهارنظر مي‌كند. اما آنچه مسلم است، بازار جوان رايانه ما در حال حاضر مملو از فروشندگاني است كه نه تنها از تحصيلات آكادميك در زمينه رايانه برخوردار نيستند، بلكه اندك اطلاعاتي از تكنولوژي‌هاي روز ندارند و اطلاعات غلط خود را به خورد مصرف‌كنندگان مي‌دهند.
مصرف‌كنندگان هم در صورتي كه از دسته كاربران حرفه‌اي باشند مي‌توانند متوجه اطلاعات غلط فروشنده شوند اما تكليف كاربران آماتور چه مي‌شود؟

كوروش عباسي، مدير روابط عمومي شركت آواژنگ يكي از واردكنندگان تجهيزات كامپيوتري در اين زمينه مي‌گويد، در اينكه سواد فعالان صنف IT در بازار در حد قابل قبولي نيست شكي نيست و اگر بخواهيم به آنها نمره دهيم اين افراد نمره زير قبولي مي‌گيرند.

دليل هم اين است كه صنعت IT با سرعت قابل توجهي رشد مي‌كند و فعالان اين صنف در بازار داخلي نمي‌توانند با اين سرعت پيش روند و اطلاعات خود را تكميل كنند.


به گفته وي، يكي ديگر از دلايل كم سوادي فعالان صنف رايانه اين است كه در كشور ما به رايانه به عنوان يك ابزار كاربردي، كه براي زندگي بهتر مورد نياز است نگريسته نمي‌شود. همچنين بسياري از افراد به اطلاعات دوستان و آشنايان اكتفا مي‌كنند و اگر براي سيستم آنها مشكلي پيش آيد به آنها مراجعه مي‌كنند. در صورتي كه اين كار اشتباه است. وي معتقد است در بازار ما نياز به داشتن اطلاعات بيشتر حس نمي‌شود و به همين دليل اكثر فعالان بازار در بي‌سوادي به سر مي‌برند.
عباسي معتقد است براي ارتقاي دانش فعالان و كاربران رايانه بايد در كشور فرهنگ‌سازي شود و بستر فرهنگي چه در بخش دولتي و چه در بخش خصوصي در اين زمينه
فراهم شود.


محسن بهنامي يكي از فعالان بازار نيز در اين مورد مي‌گويد، اكثر فعالان بازار رايانه از دانش كافي برخوردار نيستند و حتي برگزاري سمينارهاي آموزشي كه توسط برخي از شركت‌ها برگزار مي‌شود نيز تاكنون نتوانسته كمك چنداني در اين زمينه باشد.

به گفته وي، در شرايط فعلي فعاليت در حوزه كامپيوتر كه طي سال‌هاي اخير، با توجه به رشد تعداد كاربران رايانه و همچنين رشد مراكز خريد و فروش اين كالاي پر كاربرد افزايش يافته است باعث شده بسياري از جوانان (حتي آنها كه اندك اطلاعاتي در اين زمينه ندارند) به سوي اين حرفه روند و اكثرا هم اطلاعات غلط اين افراد باعث سردرگمي خريداران مي‌شود.


وي افزود، بسياري از فعالان بازار حتي از ارائه اطلاعات جزئي به خريداران نيز عاجزند.
وي مي‌گويد، کم‌سوادي برخي از فعالان بازار رايانه شايد در نگاه اول چندان مهم نباشد و حتي براي برخي از افراد جالب باشد، اما در حقيقت باعث بي‌اعتمادي مشتريان به بازار مي‌شود.

مالكي يكي ديگر از فعالان بازار نيز در اين مورد مي‌گويد، اتحاديه بابت ارائه مجوز توجهي به مدرك تحصيلي و سابقه فعاليت افراد نمي‌كند و تنها با شرط ارائه مداركي مانند اجاره‌نامه و... مجوز كسب را صادر مي‌كند كه اين موضوع باعث شده افراد مختلف با اطلاعات اندك به آساني وارد اين حرفه شوند.

نظرات مخالف
اگرچه اكثر كارشناسان و فعالان بازار معتقدند بازار رايانه ما از كم سوادي فعالان آن در رنج است، اما در اين باره نظرات مخالفي هم وجود دارد.

احمد عليپور، مديرعامل شركت فراسو در اين مورد مي‌گويد، من با اين موضوع كه اخيرا باب شده و مي‌گويند فعالان صنف رايانه از سواد و دانش كافي برخوردار نيستند، موافق نيستم.
به گفته وي، ممكن است برخي از فعالان بازار از تحصيلات آكادميك برخوردار نباشند، اما اين به معني بي سوادي آنها نيست.

عليپور معتقد است نبايد تعريف ما از سواد فعالان بازار رايانه تحصيلات دانشگاهي باشد و بايد به روز بودن اطلاعات آنها توجه داشت.

وي معتقد است، در شرايط فعلي اگر فردي از دانش كافي در بازار برخوردار نباشد نمي‌تواند در اين صنف دوام بياورد. زيرا روز به روز محصولات جديد كه به تكنولوژي‌هاي روز مجهزند وارد بازار مي‌شوند و فعالان صنف خواه ناخواه با اين تكنولوژي‌هاي جديد مرتبط مي‌شوند. وي در مورد شركت‌هاي واردكننده نيز گفت، شركت‌هايي كه در اين عرصه فعاليت مي‌كنند و دوام آورده‌اند بي‌شك افرادي هستند كه از دانش كافي برخوردارند.

وي افزود: ممكن است برخي از قاچاقچيان كه كالاها را قاچاق مي‌كنند از دانش كافي برخوردار نباشند، ولي اين افراد در مواجهه با مصرف‌كننده نيستند و نيازي به ارائه اطلاعات ندارند، ولي فروشندگان و شركت‌هاي واردكننده با دانش و اطلاعات كافي در اين زمينه فعاليت مي‌كنند.
باقر بحري، يكي از مديران شركت سازگار ارقام نيز در اين زمينه مي‌گويد، در بازار داخلي ما با دو نوع اطلاعات مواجه هستيم. اول اطلاعاتي كه به كاربران حرفه‌اي مي‌دهيم و دوم اطلاعات فكري كه به مصرف‌كنندگان مي‌دهيم. وي كه به بي سوادي فعالان بازار چندان معتقد نيست مي‌گويد، در شرايط فعلي اطلاعات مورد نياز كاربران به طور رايگان به آنها ارائه مي‌شود و شايد به همين دليل باشد كه توجه ويژه‌اي به آن نمي‌شود. در صورتي كه اگر بابت ارائه اين اطلاعات از مصرف كنندگان هزينه دريافت شود موضوع شكل ديگري پيدا مي‌كند.

ختم كلام
هنوز صداي موسيقي با همان بلندي آزاردهنده به گوش مي‌رسد.
پيرزن با عصبانيت به سراغ نوه‌اش مي‌رود و مي‌خواهد به اين صدا خاتمه دهد. اما خبري از او نيست.

فرياد مي‌زند، اين اينترنت را خاموش كنيد.


خطر جديد هكرها براي رايانه ها


محققان ايمني رايانه اعلام کردند: هکرها مي توانند با پنهان کردن کدهاي مخرب در پس متون معمولي انگليسي از سيستم ايمني آنتي ويروسهايي که در حال حاضر وجود دارد، عبور کنند.

يکي از رايج ترين شيوه هاي نفوذ به رايانه ها استفاده از حملات تزريق کد است که طي آن کدهاي مخرب به رايانه ها انتقال پيدا کرده و در آنها فعال مي شوند. اين در حالي است که اقدامات کنوني ايمني رايانه ها بر اين اساس فعاليت مي کنند که کدهاي رايانه اي نسبت به حروف متون نمايش داده شده در رايانه مانند يک متن انگليسي از ساختاري متفاوت برخوردار است.

محققان در دانشگاه جان هاپکينز روشي جديد را براي جستجوي ميزان زيادي از متون انگليسي که از بيش از 15 هزار متن ويکي پديا و 27 هزار کتاب از کتابخانه آنلاين پروژه گوتنبرگ تشکيل شده، ارائه کرده اند تا بتوانند ترکيبي از کلماتي که مي توانند به عنوان کدهاي مخرب مورد استفاده قرار گيرند را بيابند. کلمات مورد نظر در متن توسط برنامه بولد شده و از ديگر بخشهاي متن مجزا مي شود.

اين اولين باري نيست که چنين ضعف بالقوه اي در سيستم هاي رايانه اي و سيستمهاي ايمني شناسايي شده است اما بسياري از کارشناسان ايمني رايانه اي بر اين باور بودند که قوانين کلمات انگليسي و ساختار جملات آن امکان ايجاد چنين نقطه ضعفي را غير ممکن خواهد ساخت.

به گفته متخصصان اين مطالعه ضعف بسيار بزرگي را در تاکتيکهاي مقابله با ويروسها نمايان ساخته است که هکرها بدون شک از آن سوء استفاده خواهند کرد زيرا شناسايي کدهاي مخرب در اين قالب و در پس حروف نوشتاري اگر غير ممکن نباشد بسيار مشکل خواهد بود.

بر اساس گزارش نيوساينتيست، دانشمندان دانشگاه جان هاپکينز بخشي از تکنيک شناسايي کلماتي که مي توانند براي پوشش کدهاي مخرب به کار گرفته شوند را طي کنفرانس ايمني رايانه و ارتباطات ACM ارائه کردند تا هکرها نتوانند با آگاهي کامل از اين تکنيک به سوء استفاده از ضعف کشف شده و تکنيک ابداعي براي مهار آن بپردازند.


راه‌اندازي آزمايشگاه تحقيقاتي تجارت الكترونيكي با حمايت مركز تحقيقات مخابرات ايران

آزمايشگاه تحقيقاتي تجارت الكترونيكي با تمركز بر تعاملات B2B( تعاملات بين بنگاهي) با حمايت مركز تحقيقات مخابرات ايران در دانشگاه تربيت مدرس در حال راه اندازي مي باشد.

امروزه تجارت الكترونيك به عنوان يكي از مهمترين كاربردهاي فناوري اطلاعات مورد توجه بسياري قرار گرفته است.
هدف اين پارادايم جديد تجاري، ارائه خدمات از طريق سيستم هاي الكترونيكي و ارتباط اينترنتي به منظور ايجاد ارزش افزوده در سازمان ها و تقويت تجارت آنان مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي مركز تحقيقات مخابرات ايران، در جهت ايجاد زيرساخت‌هاي لازم جهت پژوهش و تربيت نيروي انساني متخصص در اين حوزه، پژوهشكده فناوري اطلاعات اين مركز اقدام به راه اندازي آزمايشگاه تحقيقاتي تجارت الكترونيكي در دانشگاه تربيت مدرس نموده است.
بنا بر اين گزارش، موضوعات كاري آزمايشگاه مذكور با توجه به نياز كشور و نيز در تعامل با متخصصين امر در وزارت بازرگاني تعيين شده و حول سه محور سرويس ها و تعاملات B2B( تعاملات بين بنگاهي)، خريد و فروش و ارائه خدمات بر خط و نيز مديريت كسب و كار متمركز مي‌باشد.

اين گزارش مي‌افزايد، اين آزمايشگاه ضمن ارائه زيرساخت‌هاي مناسب سخت‌افزاري و نرم‌افزاري براي انجام پژوهش‌هاي بنيادي و كاربردي در حوزه تجارت الكترونيكي، فضاي مناسبي را جهت استقرار و ارزيابي فرايندهاي تجارت الكترونيكي در حوزه تعاملات B2B ايجاد خواهد نمود.
همچنين با استقرار نرم‌افزارها و سخت‌افزارهاي مورد نياز، زمينه لازم براي بررسي و بكارگيري شيوه‌هاي محك زني((Benchmarking نرم‌افزارها و فرايندهاي تجارت الكترونيكي در حوزه B2B فراهم شده و بسترهاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري لازم جهت تست ويژگي‌هاي نمايش، محتوا، پيمايش و تراكنش در حوزه تجارت الكترونيكي ايجاد خواهد شد.

شايان ذكر است پس از راه‌اندازي آزمايشگاه مذكور، اساتيد محترم دانشگاه‌هاي كشور مي‌توانند از قابليت‌هاي آن در هدايت و انجام پايان‌نامه‌هاي دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكترا در گرايش‌هاي مرتبط با تجارت الكترونيكي به نحو موثري استفاده نموده و دانش حاصل از آن را در راستاي رفع نيازهاي كشور به كار گيرند.

گفتني است با توجه به بررسي‌هاي انجام شده و نيز نظرات صاحبنظران امر، ايجاد مجموعه‌اي با قابليت تست و تاييد نمونه در حوزه تجارت الكترونيكي بخصوص در لايه‌هاي B2B ، يكي از اولويت‌ها و نيازهاي مبرم كشور و حتي منطقه مي‌باشد. به همين دليل افق آتي اين آزمايشگاه رسيدن به آزمايشگاه تست و تاييد نمونه در سطح منطقه مي‌باشد كه اين امر نيازمند مشاركت گسترده بين بخشي، بخصوص با وزارت بازرگاني بعنوان متولي اصلي بحث تجارت الكترونيكي در كشور مي‌باشد.
شايان ذكر است اقدامات اوليه در اين خصوص توسط پژوهشكده فناوري اطلاعات اين مركز در حال برنامه‌ريزي است.

خاطر نشان مي‌شود مركز تحقيقات مخابرات ايران با هدف ايجاد آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي و تاييد نمونه در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در كشور تجهيز و راه اندازي 29 آزمايشگاه تخصصي را در برنامه كاري خود دارد.




تركيب جديد مديريت گروه ایریانا(کنسرسیوم فناوری اطلاعات ایران و افغانستان)

در آخرین جلسه مجمع عمومی گروه ایریانا( کنسرسیوم فناوری اطلاعات ایران و افغانستان) هیئت مدیره جدید این گروه تعیین گردید.



در این جلسه، حاضرین از میان کاندیداهای ثبت‌نام شده و سهامداران خود به ترتیب افراد زیر را به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره برای دوره جدید خویش برگزیدند:
عبدالکریم رئیس کرمی( شرکت داده‌ورزی برق تهران- پویش برق)، افشین نیاکان(شرکت پیوند داده‌ها)، احمد سمیعی( شرکت توسعه ارتباطات پیشگامان)، لیلا لاریجانی( شرکت گسترش انفورماتیک)، حمید بابادی‌نیا(شرکت گیلاس کامپیوتر).
اعضای علی‌‌البدل: شهران جهان‌بیگلری( گروه آواژنگ)، حیدرعلی کورنگی(شرکت ارتباطات قرن بیست و یک) و پرویز شهپر از شرکت آریانا پارس نیز به عنوان بازرس این گروه انتخاب گردید.

همچنین اعضای هیئت مدیره جدید گروه ایریانا از میان سهامداران خود، محمد ثروتی را به عنوان مدیرعامل جدید و آقایان رئیس کرمی و بابادی‌نیا را به عنوان رئیس و نایب رئیس هیئت مدیره این گروه برگزیدند.

بنا به اين گزارش گروه ایریانا تاکنون موفق شده است چندین پروژه نرم‌افزاری را در کشور افغانستان در وزارتخانه های دولتی و بخش خصوصی طراحی و اجرا نماید و در دوره جدید فعالیت خود نیز بنا دارد تا با توسعه فعالیت‌های خویش در حوزه نرم‌افزار، خدمات مشاوره فناوری اطلاعات، آموزش و فعالیت‌های مخابراتی نسبت به گسترش همکاری‌های اقتصادی و فنی میان دو کشور فارسی‌زبان اقدام کند.


16درصد سهام بورس متعلق به مخابرات است

رئیس هایت مدیره توسعه اعتمادمبین :
16درصد سهام بورس متعلق به مخابرات است
شرکت توسعه اعتماد مبین، صاحب اصلی شرکت مخابرات شد
از آنجایی که مخابرات 16 درصد از سهام موجود در بورس را به خود اختصاص داده هر گونه تصمیمش بر روی بورس اثر گذار خواهد بود.
به گزارش خبرنگار سیتنا ."دکتر سید مصطفی سید هاشمی" رئیس هایت مدیره توسعه اعتمادمبین صبح امروز در مجمع عمومی سالیانه شرکت مخابرات اظهار داشت: روند خصوصی سازی شرکت مخابرات در13 آبان سال 88 پس از 32 ماه از آغاز اولین خبر خصوصی سازی به پایان و آغاز رسید.
وی گفت: می گوییم پایان از آن جهت که از این پس، اخبار پیش از خصوصی سازی را بایگانی کرده و راهی را آغاز می کنیم به این معنا که اخبار خصوصی سازی را از این پس دنبال خواهیم کرد.
وی با بیان این که شرکت مخابرات ایران ، سازمان بورس اوراق بهادار و وزارت اقتصاد دارایی تلاش بسیاری در روند خصوصی سازی مخابرات کردند تصریح کرد: شرکت توسعه اعتماد مبین امروز صاحب اصلی شرکت مخابرات است .
وی گفت: گردش مالی مخابرات نشان می دهد که شرکت مخابرات یکی از بزرگترین شرکت های دولتی بود که فرآیند خصوصی سازی را به پایان رسانده است.
وی با اشاره به جایگاه مخابرات در منطقه گفت: این شرکت از لحاظ تلفن ثابت و همراه به عنوان بزرگترین شرکت منطقه شناخته شده و از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
هاشمی با بیان این که مخابرات 60 میلیون نقطه تماس مردمی دارد تصریح کرد : 16 درصد از بازار بورس را مخابرات به خود اختصاص داده است . کوچکترین تصمیم در این شرکت می تواند در شاخص بورس تاثیرگذار باشد و رهبری مخابرات منطقه را تحت تاثیر قرار دهد.
هاشمی تاکید کرد: سهامداران بزرگ خود را مکلف می دانند از هیچ تلاشی برای افزایش سود سهامداران جز دریغ نکنند و با توزیع درصد بالای سود، سرانجام خوبی را برای مشتریان فراهم کنند.
رئیس هایت مدیره توسعه اعتمادمبین در پایان اظهاراتش خاطرنشان کرد: ما خود را متعهد می دانیم از بزرگترین سرمایه یعنی نیروی انسانی در بقای مخابرات استفاده کینم.
به گزارش خبرنگار سیتنا ، مجمع عمومی سالیانه شرکت مخابرات با حضور 92 درصد از سهامداران جدید کار خود را آغاز کرد.
پنج عضو به عنوان اعضای حقوقی هیات مدیره شرکت مخابرات در این مجمع معرفی شدند که به زودی معرفی خواهند شد.


آزمايشگاه تحقيقاتي تجارت الكترونيكي راه‌اندازي مي‌شود

آزمايشگاه تحقيقاتي تجارت الكترونيكي با تمركز بر تعاملات B2B (تعاملات بين بنگاهي) با حمايت مركز تحقيقات مخابرات ايران در دانشگاه تربيت مدرس در حال راه‌اندازي است.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روابط عمومي مركز تحقيقات مخابرات ايران اعلام كرد: پژوهشكده فن‌آوري اطلاعات اين مركز در جهت ايجاد زيرساخت‌هاي لازم جهت پژوهش و تربيت نيروي انساني متخصص در اين حوزه، به راه‌اندازي آزمايشگاه تحقيقاتي تجارت الكترونيكي در دانشگاه تربيت مدرس اقدام كرده است.

بنا بر اين گزارش، موضوعات كاري آزمايشگاه مذكور با توجه به نياز كشور و نيز در تعامل با متخصصان امر در وزارت بازرگاني تعيين شده و حول سه محور سرويس‌ها و تعاملات B2B، خريد و فروش و ارائه خدمات بر خط و نيز مديريت كسب و كار متمركز است.

طبق اعلام اين آزمايشگاه ضمن ارائه زيرساخت‌هاي مناسب سخت‌افزاري و نرم‌افزاري براي انجام پژوهش‌هاي بنيادي و كاربردي در حوزه تجارت الكترونيكي، فضاي مناسبي را جهت استقرار و ارزيابي فرايندهاي تجارت الكترونيكي در حوزه تعاملات B2B ايجاد خواهد كرد.

همچنين با استقرار نرم‌افزارها و سخت‌افزارهاي مورد نياز، زمينه لازم براي بررسي و به‌كارگيري شيوه‌هاي محك زني نرم‌افزارها و فرايندهاي تجارت الكترونيكي در حوزه B2B فراهم شده و بسترهاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري لازم جهت تست ويژگي‌هاي نمايش، محتوا، پيمايش و تراكنش در حوزه تجارت الكترونيكي ايجاد خواهد شد.

شايان ذكر است پس از راه‌اندازي آزمايشگاه مذكور، اساتيد دانشگاه‌هاي كشور مي‌توانند از قابليت‌هاي آن در هدايت و انجام پايان‌نامه‌هاي دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكترا در گرايش‌هاي مرتبط با تجارت الكترونيكي به نحو موثري استفاده كرده و دانش حاصل از آن را در راستاي رفع نيازهاي كشور به كار گيرند.

بر اساس اين گزارش با توجه به بررسي‌هاي انجام شده و نيز نظرات صاحبنظران امر، ايجاد مجموعه‌اي با قابليت تست و تاييد نمونه در حوزه تجارت الكترونيكي به‌خصوص در لايه‌هاي B2B، يكي از اولويت‌ها و نيازهاي مبرم كشور و حتي منطقه است. به همين دليل افق آتي اين آزمايشگاه رسيدن به آزمايشگاه تست و تاييد نمونه در سطح منطقه خواهد بود كه اين امر نيازمند مشاركت گسترده بين بخشي، بخصوص با وزارت بازرگاني بعنوان متولي اصلي بحث تجارت الكترونيكي در كشور است.

بنا بر اعلام اقدامات اوليه در اين خصوص توسط پژوهشكده فن‌آوري اطلاعات مركز تحقيقات مخابرات ايران در حال برنامه‌ريزي است و اين مركز با هدف ايجاد آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي و تاييد نمونه در حوزه ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در كشور تجهيز و راه‌اندازي 29 آزمايشگاه تخصصي را در برنامه كاري خود دارد.


تمام اعضاي جدید هیئت مدیره مخابرات شخصیت‌های حقوقی پیدا کردند


در جلسه صبح امروز مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت مخابرات ایران، اعضاي مجمع با اکثریت، رأی به تعیین هیئت مدیره جدید شرکت مخابرات ایران با شخصیت‌های حقوقی دادند.



به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، در جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت مخابرات ایران، اعضاي این مجمع با اکثریت رأی، شخصیت‌های حقوقی را جایگزین شخصیت‌های حقیقی در هیئت مدیره کردند.

در جلسه صبح امروز نمایندگان سهام عدالت، دولت، شرکت شهریار مهستان، گسترش الکترونیک مبین ایران و توسعه اعتماد مبین حضور داشتند.

اولین مجمع مخابرات ایران پس از واگذاری سهام با 92 درصد حضور سهامداران، رسمیت پیدا کرده بود.
شخصیت‌های حقوقی جدید مخابرات تا 15 روز مهلت دارند نمایندگان خود را برای حضور در هیئت مدیره معرفی کنند.

گفتنی است هیئت مدیره فعلی شرکت مخابرات ایران تا زمان معرفی اعضاي جدید به فعالیت خود ادامه خواهند داد.


تغییرات عمده ای در شرکت مخابرات در دستور کار نیست

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران :
تغییرات عمده ای در شرکت مخابرات در دستور کار نیست
در حال حاضر تغییرات عمده ای در شرکت مخابرات در دستور کار قرار ندارد اما در چارچوب اساسنامه تغییرات لازم اعمال خواهد شد.
به گزارش سیتنا دکتر وفا غفاریان عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در مجمع عمومی مخابرات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران روال عادی کار خود را طی میکند.
وی گفت: بخش بررسی های اقتصادی به طور مستمر بحث تعرفه ها را ارزیابی کرده و مطابق ماده سوم قانون اساسی چنانچه نیاز به تغییر تعرفه ها باشد در قالب کار کارشناسی به مجلس ارائه می شود.
رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران ادامه داد: اگر نشان دهیم تعرفه ها زیر قیمت تمام شده است ما به تفاوت آن را دولت مطابق اصل 44 در بودجه های عمومی پیش بینی می کند.


شرکت ارتباطات سیار بازارپایداری دارد

مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین:
شرکت ارتباطات سیار بازارپایداری دارد
شرکت ارتباطات سیار با وجود انکه بازار پایداری دارد اما در برابر اپراتور های دیگر تلفن همراه با رقابت جدی رو به رو خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سیتنا مهندس سلیمانی پور مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین اظهار داشت: ضریب نفوذ تلفن ثابت در دنیا رو به کاهش است به طوری که در سال 2006 ، 20 درصد بود که الان به 18 درصد رسیده است.
وی ادامه داد: این در حالی است که توسعه فیبر نوری در دنیا رو به افزایش بوده و از سوی دیگر نسل چهارم شبکه مخابراتی در کشور های همچون ژاپن به زودی سرویس های خود را ارائه می کند.
وی گفت: ضریب نفوذ اینترنت پر سرعت در کشور 3/0 درصد است که این رقم در اروپا به 6/20 درصد رسیده است.
مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین افزود: همچنان فرهنگ مدیریت دولتی غلبه دارد اما باید فرهنگ مشتری مداری حاکم شود.
وی در ارتباط با سیاست هایی که مخابرات پس از خصوصی سازی دنبال خواهد کرد گفت: تلاش داریم با شرکت های بین المللی داخلی و خارجی همکاری داشته باشیم همچنین همکاری های موثری با قوه قضاییه خواهیم داشت.
مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبیندر پایان خاطر نشان کرد: با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هماهنگ خواهیم بود و از سوی دیگر از منابع شرکت ارتباطات زیرساخت به گونه ای که نفع طرفین حفظ شود استفاده خواهیم کرد و همکاری های خود را ادامه می دهیم.


ارزان‌ترین تلفن همراه دنیا، تنها 10دلار

در زمانی که همه دنبال اضافه کردن امکانات بیشتر به محصولات خود هستند، ایده‌اي خلاقانه که بر عکس روند موجود حرکت می‌کند، مي‌تواند خیلی جالب باشد.

موبایلی توسط شرکت آمریکایی Hop-On به‌نام Hop1800 عرضه شده است.
این موبایل ارزان‌ترین موبایل دنیاست که تنها 10‌دلار قیمت دارد، LCD ندارد و تمام امکانات آن یک صفحه کلید ده رقمي‌و یک اسلات سیم کارت است.


كوييك هيل برنده جايزه پيشروي بخش SME پديده هاي 2009 شد

موقعيت ايده‌آل براي شركت تكنولوژي‌هاي كوييك‌هيل با كسب اسكار جوايز بخش SME، تحت عنوان 'Emerging India Awards 2009' (جايزه هند نوظهور 2009) به وقوع پيوست كه مشتركاً توسط ICICI Bank و CNBC TV18 به منظور تحسين SMEهايي در هند برگزار مي‌شود كه بيشترين توانايي رقابت را در عرصه جهاني دارند.

مراسم اهداي جايزه در هتل «تاج محل» در دهلي نو ، در عصر 19 نوامبر 2009 در ميان برجسته‌ترين چهره‌هاي سياسي و تجاري هند برگزار شد.
اين جايزه توسط جناب وزير چيدامبارام اعطا و توسط مديرعامل شركت آقاي كايلاش كتكار و مدير فناوري آقاي سنجاي كتكار دريافت شد.

در ميان ساير نامزدهاي رده ICE & ITeS ، Quick Heal Technologies ، تامين كننده آنتي ويروس پيشروي هند، واجد شرايط دريافت جايزه گشت. آقاي Kailash Katkar در زمان دريافت جايزه گفت: "ما به دريافت اين جايزه افتخار مي‌كنيم. بسيار رضايت بخش است (خوشحاليم) كه تلاش ما در جهت قرار دادن نرم افزارآنتي ويروس در نقشه جهاني به چشم آمده است. اين جايزه تعهدات ما را براي تامين نيازهاي مشتريان از هر جهت و ايجاد نوآوري افزايش مي دهد."

جايزه هندي پديده‌هاي CNBC-TV18 و ICICI Bank حركت نويني در جهت قابليت شكل‌گيري SMEها در هند مي باشد و در كتاب ركوردهاي Limca (كتاب ركوردهاي هندي كه اولين بار در سال 19900 منتشر شد) به عنوان بزرگترين جايزه تجاري از آن ياد شده است. اين جوايز تحت نظر CRISIL ، آژانس پيشروي ارزيابي اعتبار ملي ، مي‌باشد كه روند ارزيابي آنرا مديريت مي‌كند. تشكيلات كوچك و متوسط اغلب به عنوان ابزار رشد اقتصادي مورد توجه قرار مي گيرند . 'Emerging India Awards'
SMEهايي كه بيشترين توانايي رقابت را در عرصه جهاني دارندو فعاليتهاي تجاريشان هم‌راستاي چهره‌هاي بزرگ جهاني است، ارج مي‌نهد و هدف آغازين آن شناسايي لايق‌ترين آفرينندگان فعاليتهاي ارزشمند در ميان SMEها در كشور مي‌باشد.

آقاي سنجاي كتكار، مدير بخش تكنولوژي، گفت:«اين جايزه انعكاس پشتكار فراوان و فداكاري تك‌تك كارمندان كوييك‌هيل مي باشد. همچنين به همه شركا، مشتريان و فروشندگاني برمي‌گردد كه به محصولات ما اطمينان كرده‌اند و حمايت باارزش آنها ما را به جايگاه امروز رساند.»
امروزه كوييك‌هيل اولين انتخاب قابل اطمينان شركاي امنيت IT براي همه مشتريانشان مي‌باشد. اين شركت وظيفه‌شناسي و ثبات قدم بي اندازه دارد و سياستهاي كاري آن شفاف و خدمات محور است. علت اينكه كوييك‌هيل امروزه به نامي آشنا در ميان توليد‌كنندگان نرم‌افزار تبديل شده، به پشتكار آقاي كايلاش كتكار و سبك رهبري ابشان برمي گردد.

درباره :Emerging India Awards
CNBC-TV18 و ICICI Bank ، يك گام پيشرو براي ترويج و شناسايي روح فناناپذير فعاليتهاي خلاقانه مي‌باشد. اين جايزه بزرگترين جايزه تجاري هند مي باشد و در پنجمين سال فعاليت خود قرار دارد. در راستاي اهداف آينده تشكيل SMEهاي هندي مطمئن ترين جايگاه براي شناسايي و تشويق شركتها مي باشد. هدف اين جايزه شناسايي لايق ترين آفرينندگان خدمات ارزشمند در ميان SMEها است . اين جايزه تحت نظارت ICICI Bank (يكي از بزرگترين موسسات مالي هند ) و CNBC-TV18 (پيشرو در فضاي اخبار تجاري ) مي باشد. ارزيابي چند مرحله‌اي و پروسه مراحل انتخاب بسيار بادقت در طي سه ماه انجام مي گيرد. CRISIL ، آژانس پيشروي ارزيابي اعتبار ملي و مشاور تحقيقاتي، مسئوليت اين عمل را برعهده دارد و توازن مناسبي بين پارامترهاي كمي و كيفي برقرار مي كند. آنها مدلهاي تجاري، قدرت رقابت، كيفيت و عمق مديريت، عملكردهاي گذشته و انتظارات آينده را مورد ارزيابي قرار مي‌دهند.

درباره Quick Heal
شركت تكنولوژيهاي كوييك هيل در سال 1993 توسط آقاي كايلاش كتكار و سنجاي كتكار پايه‌گذاري شد و يك نرم افزار توسعه دهنده پيشروي امنيت IT تحت نام كوييك هيل مي‌باشد. اين نرم افزار راه حلهاي امنيتي مهم را فراهم مي كند و امنيت فردي را تامين مي‌سازد. با خدمت به بيش از يك ميليون كاربر در سراسر جهان متعهد است چالشهاي امنيتي دشوار مشتريان را به طور جدي متوقف كند. راه حلهاي خلاقانه كاربران خانگي را قدرتمندتر مي‌سازد و به بخش عمومي حمايت كلي و جامع با تركيب تكنولوژيهاي پيش گستر و واكنشي به طور مداوم با شناسايي اطمينان بخش به همراه تكنولوژي DNA scan ارائه مي دهد. كوييك‌هيل در بيش از50 كشور در سراسر جهان جدا از شبكه داخلي خود در هند حاضر است.

براي اطلاعات بيشتر به آدرس http://www.Quickheal.ir مراجعه و يا با شماره 3288500-0123 شركت فناوري ارتباطات و اطلاعات فانوس نمايندگي انحصاري محصولات امنيتي كوييك هيل در ايران تماس حاصل فرماييد.


کروم گوگل روی نت‌بوک‌های دل

گوگل هفته گذشته برای نخستین بار کدهای منبع مربوط به نخستین سیستم‌عامل رایانه‌ای خود موسوم به Chrome OS را منتشر کرد و شرکت دل هم‌اکنون در تلاش است تا این سیستم‌عامل را روی یکی از نت‌بوک‌های خود نصب کند.

شرکت دل تایید کرده هم‌اکنون در حال نصب نسخه آزمایشی سیستم‌عامل رایانه‌ای متن‌باز گوگل روی نت‌بوک Mini Inspiron 10v خود است.

این سیستم‌عامل به عنوان یک فایل جامع برای حافظه‌های USB ارایه شده اما کارشناسان به کاربران هشدار داده‌اند که استفاده از نسخه کنونی این سیستم‌عامل می‌تواند خطراتی را به همراه داشته باشد. زیرا این سیستم‌عامل تاکنون به میزان کم مورد آزمایش قرار گرفته و بر این اساس، هنوز نمی‌توان به آن اعتماد کرد.

به گزارش فارس به نقل از الکترونیستا، یکی از مشکلات سیستم‌عامل متن‌باز Chrome OS این است که برای پیدا کردن شبکه اینترنتی بی‌سیم بیش از ۱۰ دقیقه جست‌وجو می‌کند و به راحتی نمی‌تواند این قبیل شبکه‌ها را در اطراف رایانه پیدا کند.

فایل ۸ گیگابایتی مربوط به این سیستم‌عامل به راحتی می‌تواند به یک حافظه فلش USB منتقل شود تا در یک رایانه مبتنی بر سیستم‌عامل لینوکس مورد استفاده قرار گیرد.




ویکی‌پدیا مهاجرت مشارکت‌کنندگانش را تکذیب کرد

ویکی‌پدیا گزارش‌هایی را که از مهاجرت مشارکت‌کنندگان از این دایره‌المعارف آنلاین حکایت داشتند، رد کرد.

این دایره‌المعارف آنلاین رایگان که همه کاربران می‌توانند در ویرایش مطالبش سهیم باشند، ادعاهای مربوط به ترک این سایت توسط مشارکت‌کنندگان را رد کرده اما اذعان داشته به انجام کار بیش‌تری برای جلب آن‌ها نیاز دارد.

به گزارش ایسنا، طبق آمار کام اسکار، ویکی‌پدیا با ۳۴۴ میلیون بازدیدکننده منحصر در ماه گذشته، پنجمین وب‌سایت محبوب در جهان است؛ با این همه به تازگی گزارشی در وال استریت ژورنال منتشر شده بود که بر مبنای یافته‌های یک محقق، مدعی بود این سایت شمار زیادی ویرایش‌کننده را که درباره موضوعات مختلف مطلب می‌نوشتند، از دست داده است.

بر اساس این گزارش، ۴۹ هزار ویرایش‌کننده در سه ماه نخست ۲۰۰۹، ویکی‌پدیا را ترک کرده‌اند که ۱۰ برابر آمار اعلام شده در مدت مشابه در سال ۲۰۰۸ است که طی آن شمار افراد خارج شده از سایت حدود ۴۹۰۰ نفر بود.




نوکیا رفیق نیمه راه سیمبیان شد

شرکت نوکیا قصد دارد در گوشی های سری N خود از سیمبیان استفاده نکند.

ظاهرا شرکت نوکیا قصد دارد در گوشی های پیشرفته اش از سیستم عامل Maemo استفاده کند. اخیراً نوکیا در یک نشست خبری که در لندن برگزار شد اعلام کرد که احتمال دارد تا سال ۲۰۱۲ فقط از سیستم عامل Maemo در ساخت گوشی های پیشرفته سری N خود استفاده کند.

به گزارش موبنا به نقل از جی اس ام آرنا، نوکیا فعلا فقط درباره گوشی های سری N خود برنامه ریزی کرده و هنوز نامی از استفاده از سیستم عامل Maemo برای گوشی های سری E یا X به میان نیاورده است.

این شرکت فنلاندی اعلام کرده که استفاده از هر دو سیستم عامل سیمبیان و Maemo را ادامه خواهد داد.


وبلاگ‌نويسي‌ در ايران حکم رسانه‌ي چهارم را دارد

براي ما كه وبلاگ‌نويسي در جامعه بسيار اهميت يافته، دانستن تاريخچه‌ي وبلاگ‌نويسي جذاب است. وبلاگ‌نويسي‌اي که الان در ايران حکم رسانه‌ي چهارم را دارد.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه مطلب وبلاگي به نشاني http://www.1nevis.com به نقل از ويکي پديا آمده است: قبل از اينکه وبلاگ‌نويسي شيوه‌اي مرسوم براي انتشار مطلب در دنياي اينترنت باشد، انجمن‌هاي مختلفي با شيوه‌ها و قوانين مختلفي براي اين کار رايج بودند. وجود سيستم‌هاي راه اندازي انجمن‌هاي خبري مختلف از جمله Usenet و سرويس‌هاي مختلف آنلاين تبليغاتي چون Genie از ابزارآلات رايج براي انتشار مطالب در اينترنت بودند.

سال‌هاي 2001 تا 2004 دوره‌اي بود که وبلاگ‌نويسي بيشتر به عنوان يک فرهنگ شناخته شد و در ميان مردم نفوذ زيادي کرد. يکي از اتفاقات جالب در اين دوره تاسيس مدارس مختلف روزنامه نگاري بود که در آن به تفاوت‌هاي وبلاگ‌نويسي و روزنامه‌نگاري مي‌پرداختند. کتاب‌هاي زيادي در اين زمان در مورد وبلاگ‌نويسي منتشر شد که با استقبال زيادي نيز روبرو شد.

در اين دوره بود که براي اولين بار وبلاگ‌نويسي به دنياي مجازي فارسي زبانان راه يافت. در سال 2001 اولين سرويس وبلاگ‌نويسي فارسي زبان به نام پرشين بلاگ راه اندازي شد.

در همين دوره بود که سرويس‌هاي ديگر وبلاگ‌نويسي فارسي زبان چون بلاگفا و بلاگ اسکاي راه‌اندازي شد.

همچنين چون اين دوران مصادف با اتفاق 11 سپتامبر بود، فرکانس وبلاگ‌هاي سياسي در ايالات متحده افزايش يافت و از آن پس وبلاگ‌ها به يار هميشگي و جدانشدني خبرگزاري‌ها براي روشن‌تر شدن و شفاف‌تر شدن اخبار تبديل شدند.

دوران بلوغ وبلاگ‌نويسي در غرب داشت طي مي‌شد و وبلاگ‌نويسي در ايران همچنان نوپا بود وبه عبارت بهتري تعداد وبلاگ‌هاي زرد بسيار بالا بود، از طرفي در اين زمان وبلاگ‌هاي خوب زيادي هم راه‌اندازي شده‌اند.

در اين دوره بود که وبلاگ‌نويسي که شايد تحت عنوان Liveblogging شناخته شود در فرهنگ وبلاگ‌نويسي غرب رواج يافت و وبلاگ نويسان زيادي اقدام به انتشار سريع وقايع در بلاگشان مي‌کردند. ( که اين خود مقدمه‌ي ايجاد سرويس‌هاي مکمل وبلاگ‌نويسي چون تويتر و... شد).

در هر صورت به طور خلاصه مي‌توان گفت که اين دوران، دوران رشد سريع وبلاگ‌نويسي در غرب بود.

از سال 2004 تا زمان حاضر وبلاگ‌ها به سرعت بر قدرت خود به عنوان يک رسانه‌ي قدرتمند افزودند و بسياري از بزرگان سياسي در وبلاگ‌ها اقدام به درج و انتشار نوشته‌هاي وبلاگشان مي‌کردند. حتي در اين زمان بود که راديو مينه سوتا اقدام به پخش برنامه اي تحت عنوان "وبلاگ‌نويسي درباره‌ي رئيس جمهور" کرد که در آن به بررسي تحليل‌هاي وبلاگ‌نويسان در مورد رييس‌جمهوري مي‌پرداخت.

در اين دوران بود که وبلاگ‌هاي تخصصي‌تر پديد آمد و منابع عظيم اينترنت هر روز بزرگتر مي‌شد. ديگر وبلاگ‌ها آنقدر قوي شده بودند که روزنامه‌ها مطالب آنها را چاپ مي‌کردند و با نويسندگان آنها مصاحبه مي‌کردند. مجلات و روزنامه‌هاي معتبري چون تايم و گاردين و... هر سال به بررسي و معرفي برترين وبلاگ‌هاي سال مي‌کردند. اين سال‌ها مصادف با راه اندازي سايت‌هاي بزرگ و مشهوري شدند که نقش مهمي‌ در انتقال اطلاعات واخبار در دنياي مجازي داشتند. سايت‌هايي چون "تک کرانچ" و "‌هافينگتون پست" که يکي از مهمترين منابع اطلاعاتي بسياري از کاربران دنياي مجازي هستند.

همچنين اين دوران مصادف با دوران بلوغ بسيار سريع وبلاگستان پارسي زبان بود. رشد بسيار سريع وبلاگ‌هاي با محوريت آي تي در اوايل اين دوره به چشم مي‌خورد. از طرفي با نمايان شدن قابليت‌هاي بالاي وبلاگ‌ها بسياري از روزنامه نگاران و سياست مداران اقدام به راه‌اندازي وبلاگ‌هاي مختلف کردند. با تغيير فضاي سياسي ايران فضاي وبلاگ نويسي در ايران نيز پيشرفت قابل ملاحظه‌اي کرد و رشد وبلاگ‌هاي سياسي بيش از پيش نمايان شد.

تا جايي اين پيشرفت نمايان شد که ديگر به کاربردن "هر وبلاگ‌نويس، يک خبرنگار" حرف گزافي نمي‌نماياند.




آزمایشگاه تحقیقاتی تجارت الکترونیکی

آزمایشگاه تحقیقاتی تجارت الکترونیکی با حمایت مرکز تحقیقات مخابرات ایران راه اندازی می شود
آزمایشگاه تحقیقاتی تجارت الکترونیکی با تمرکز بر تعاملات B2B( تعاملات بین بنگاهی) با حمایت مرکز تحقیقات مخابرات ایران در دانشگاه تربیت مدرس در حال راه اندازی است.
به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات مخابرات ایران، در جهت ایجاد زیرساختهای لازم جهت پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص در این حوزه، پژوهشکده فناوری اطلاعات این مرکز اقدام به راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی تجارت الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس نموده است.
بنا بر این گزارش، موضوعات کاری آزمایشگاه مذکور با توجه به نیاز کشور و نیز در تعامل با متخصصین امر در وزارت بازرگانی تعیین شده و حول سه محور سرویس ها و تعاملات B2B( تعاملات بین بنگاهی)، خرید و فروش و ارائه خدمات بر خط و نیز مدیریت کسب و کار متمرکز می باشد.
این گزارش می افزاید، این آزمایشگاه ضمن ارائه زیر ساختهای مناسب سخت افزاری و نرم افزاری برای انجام پژوهشهای بنیادی و کاربردی در حوزه تجارت الکترونیکی، فضای مناسبی را جهت استقرار و ارزیابی فرایندهای تجارت الکترونیکی در حوزه تعاملات B2B ایجاد خواهد نمود. همچنین با استقرار نرم افزارها و سخت افزارهای مورد نیاز، زمینه لازم برای بررسی و بکارگیری شیوه های محک زنی((Benchmarking نرم افزارها و فرایندهای تجارت الکترونیکی در حوزه B2B فراهم شده و بسترهای سخت افزاری و نرم افزاری لازم جهت تست ویژگیهای نمایش، محتوا، پیمایش و تراکنش در حوزه تجارت الکترونیکی ایجاد خواهد شد . شایان ذکر است پس از راه اندازی آزمایشگاه مذکور، اساتید محترم دانشگاه های کشور می توانند از قابلیتهای آن در هدایت و انجام پایان نامه های دوره های کارشناسی ارشد و دکترا در گرایش های مرتبط با تجارت الکترونیکی به نحو موثری استفاده نموده و دانش حاصل از آن را در راستای رفع نیازهای کشور به کار گیرند.
گفتنی است با توجه به بررسیهای انجام شده و نیز نظرات صاحبنظران امر، ایجاد مجموعه ای با قابلیت تست و تایید نمونه در حوزه تجارت الکترونیکی بخصوص در لایه های B2B ، یکی از اولویتها و نیازهای مبرم کشور و حتی منطقه می باشد. به همین دلیل افق آتی این آزمایشگاه رسیدن به آزمایشگاه تست و تایید نمونه در سطح منطقه می باشد که این امر نیازمند مشارکت گسترده بین بخشی، بخصوص با وزارت بازرگانی بعنوان متولی اصلی بحث تجارت الکترونیکی در کشور می باشد. شایان ذکر است اقدامات اولیه در این خصوص توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات این مرکز در حال برنامه ریزی است.
خاطر نشان می شود مرکز تحقیقات مخابرات ایران با هدف ایجاد آزمایشگاههای تحقیقاتی و تایید نمونه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور تجهیز و راه اندازی 29 آزمایشگاه تخصصی را در برنامه کاری خود دارد.



امکان پرداخت اقساط از طریق اینترنت فراهم می شود



راه اندازی آزمایشی طرح پرداخت اقساط از طریق اینترنت با موفقیت انجام شد

مهندس سلطانپور، سرپرست بانک ایران در شرکت خدمات انفورماتیک، در گفت و گو با خبرنگار سیتنا اظهار داشت: این طرح با همکاری چهار گروه بانک ایران، بانکداری الکترونیک، بانکداری اسلامی و ACH انجام شد.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح پرداخت کلیه اقساط در بخش های مختلف تسهیلات، برای مشتریان بانک های عرضه کننده این خدمت فراهم خواهد شد.
وی یادآور شد: راه اندازی آزمایشی این طرح در بانک صادرات انجام شده و در سیستم مذکور امکان پرداخت اقساط در تسهیلات متمرکز، تسهیلات غیرمتمرکز و تسهیلات سایر بانکها از طریق اینترنت فراهم خواهد شد .
وی ادامه داد: در نهایت پایان وقت اداری هر روزاز طریق سیستم ACH پرداخت های بین هربخش توزیع میشود.





مديران بايد از سبک‌هاي مديريتي مختلف استفاده کنند

در سبك مديريت استبدادي، همه تصميمات برعهده مدير است. اين سبک مديريت "فرمان و کنترل" (نظامي‌گري) است. تمرکز روي کار است. هيچ مساله شخصي نبايد وارد کار شود. مزيت اين سبک مديريتي اين است که تصميمات سريع اتخاذ مي‌شوند. عيب آن اين است که اين سبک مديريت براي کارمندان سخت و استرس‌زا است.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه مطلب وبلاگي به نشاني http://mahmodig.blogfa.com آمده است: در سبك مديريت ارباب مآبانه، همه تصميمات (يا اکثر آن‌ها) برعهده مدير است اما در تصميم‌گيري تمرکز روي منفعت کارمندان است. مزيت اين سبک مديريتي اين است که کارمندان حس مي‌کنند که آن بيزنس از آن‌ها حمايت و حفاظت مي‌کند. عيب آن اين است که کارمندان به فکر بيزنس نيستند و زياد درگير کار نمي‌شوند.

در سبك دمکراتيک، مدير از همه تيم نظر مي‌خواهد و اکثريت هستند که حکومت مي‌کنند. معمولاً تصميمات خوبي گرفته مي‌شود و کارمندان خود را در کار شريک مي‌دانند اما روند کار کند است و هميشه همه راضي نيستند.

در سبك منفعل، مدير مسووليت را به کارمندن واگذار مي‌کند. مزيت آن اين است که کارمندان معمولاً پيشرفت مي‌کنند و چيزهاي زيادي ياد مي‌گيرند. عيب آن اين است که جهت کار پراکنده است و ممکن است اشتباهات زيادي رخ دهد، چون هيچ مدير مشخصي وجود ندارد.

مديران معمولاً برحسب موقعيت از بيشتر از يک سبک مديريتي استفاده مي‌کنند. اگر ايده‌پردازي درمورد يک محصول جديد کار امروز است، مدير احتمالاً از سبک دمکراتيک يا منفعل استفاده مي‌کند. اگر قرار است درمورد اخراج يا نگه داشتن يکي از کارمندان تنبل تصميمي‌گرفته شود، مدير ممکن است از سبک استبدادي يا ارباب مآبانه استفاده کند.

در اکثر بيزنس‌هاي کوچک، معمولاً خود مالک بيزنس مدير است. شما هم در کار خود بايد اول درمورد سبک‌هاي مختلف مديريتي اطلاعات داشته باشيد و کيفيت هرکدام را بدانيد و بعد در موقع مناسب از سبک‌هاي مختلف استفاده کنيد.




جشن شب يلداي وبلاگستان برگزار مي‌شود

جشن شب يلداي وبلاگستان از سوي پرشين بلاگ برگزار مي‌شود.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براي شرکت در مراسم شب يلداي پرشين‌بلاگ، داشتن دعوت نامه الزامي است و ثبت نام تا ‌١٥ آذر ماه ‌١٣٨٨ ادامه دارد و تنها ويژه وبلاگ‌نويسان است.

حافظ خواني، يلدا در وبلاگستان فارسي، يلداي شعر و ترانه و نيايش‌هاي يلدايي برخي از برنامه‌هاي ويژه اين مراسم است.

وبلاگ‌نويسان براي ثبت‌نام جهت شركت در جشن شب يلدا مي‌توانند به نشاني http://www.pajooheshgar.com/yalda/yalda.htm مراجعه كنند.





فاصله آدم‌ها؛ فاصله قلب‌ها

زماني كه فرصت صحبت كردن را از خود مي‌گيريم، هيچ فاصله‌اى بين قلب‌ها باقى نمي‌ماند.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نويسنده وبلاگ "دل نوشته‌هاي من" به نشاني http://moonlight_77.persianblog.ir آورده است: استادى از شاگردانش پرسيد: چرا ما وقتى عصبانى هستيم داد مي‌زنيم؟ چرا مردم هنگامى که خشمگين هستند صدايشان را بلند مي‌کنند و سر هم داد مي‌کشند؟

شاگردان فکرى کردند و يکى از آن‌ها گفت: چون در آن لحظه، آرامش و خونسرديمان را از دست مي‌دهيم.

استاد پرسيد: اينکه آرامشمان را از دست مي‌دهيم درست است امّا چرا با وجودى که طرف مقابل کنارمان قرار دارد داد مي‌زنيم؟ آيا نمي‌توان با صداى ملايم صحبت کرد؟ چرا هنگامى که خشمگين هستيم داد مي‌زنيم؟

شاگردان هر کدام جواب‌هايى دادند امّا پاسخ‌هاى هيچکدام استاد را راضى نکرد.

سرانجام او چنين توضيح داد: هنگامى که دو نفر از دست يکديگر عصبانى هستند، قلب‌هايشان از يکديگر فاصله مي‌گيرد. آن‌ها براى اين که فاصله را جبران کنند مجبورند که داد بزنند. هر چه ميزان عصبانيت و خشم بيشتر باشد، اين فاصله بيشتر است و آن‌ها بايد صدايشان را بلندتر کنند.

سپس استاد پرسيد: هنگامى که دو نفر عاشق همديگر باشند چه اتفاقى مي‌افتد؟ آن‌ها سر هم داد نمي‌زنند بلکه خيلى به آرامى با هم صحبت مي‌کنند. چرا؟ چون قلب‌هايشان خيلى به هم نزديک است. فاصله قلب‌هاشان بسيار کم است.

استاد ادامه داد: هنگامى که عشقشان به يکديگر بيشتر شد، چه اتفاقى مي‌افتد؟ آن‌ها حتى حرف معمولى هم با هم نمي‌زنند و فقط در گوش هم نجوا مي‌کنند و عشقشان باز هم به يکديگر بيشتر مي‌شود. سرانجام، حتى از نجوا کردن هم بي‌نياز مي‌شوند و فقط به يکديگر نگاه مي‌کنند. اين هنگامى است که ديگر هيچ فاصله‌اى بين قلب‌هاى آن‌ها باقى نمانده باشد.





۱۳۸۸ آذر ۸, یکشنبه

جملات زیبای بزرگان به زبانهای فارسی و فرانسه



La vie est un scénario dont le comédien tente en vain d'être l'auteur . Robert SABATIER

زندگی یک سناریو است که دران کمدین بیهوده سعی می کند مولف باشد . ربرت ساباتر




Se mettre en accord avec l'univers, nous protégera de toutes sortes d'angoisses. Orod le grand

نرمش و سازگاری با گیتی از هر کمین دلهره آوری ، رهایی مان خواهد بخشید . ارد بزرگ




Voilà, pour moi, ce qu'est la mort. Mon envie de mourir n'est pas du tout morbide ; c'est une soif de soleil et d'eau claire ; c'est la rencontre ; les grandes vacances . Abbé PIERRE

اینست تفسیر من از مرگ، تمایل من به مرگ ناخوشی نیست، تشنگی برای خورشید و آب زلال است ، ملاقات است ، تعطیلات طولانی. پیرآبه




Jamais le soleil ne voit l'ombre . Léonard De Vinci

خورشید هرگز سایه را نمی بیند . لئونارد داوینچی




Qui blâme la peinture blâme la nature . Léonard De Vinci

کسی که نقاشی را سرزنش می کند در واقع طبیعت را سرزنش کرده است . لئونارد داوینچی




Le ciel n'est bleu que par convention, mais rouge en réalité. Alberto Giacometti

اسمان بطور قراردادی آبی است ولی در واقع قرمز . آلبرتو ژیاکومتی




La prospérité est le lien de l'amour . William Shakespeare

موفقیت با عشق ارتباط مستقیم دارد . ویلیام شکسپیر




Celui qui offre ne perd pas, il est toujours en train de gagner. Orod le grand

بخشنده از دست نمی دهد او همواره در حال بدست آوردن است . ارد بزرگ




L'humour est une tentative pour décaper les grands sentiments de leur connerie . Raymond Queneau

بذله گویی کوششی است برای فراموش کردن بیهودگی . ریموند کوآنو




Si l'on ne croit pas à la liberté d'expression pour les gens qu'on méprise, on n'y croit pas du tout . Noam Chomsky

اگر به ازادی بیا ن برای اشخاصی که تحقیرشان می کنیم اعتقاد نداریم به ان ازادی اصلا اعتقاد نداریم .
نوام چومسکی



ترجمه و تحقیق : شکوهه عمرانی
http://www.shirin2.blogfa.com

بايگانی وبلاگ